Skip to content

Een kaartje wat ik kreeg een half jaar na relatietherapie:

“Vooral zo na de feestdagen, als je dan de tafel rond kijkt besef je hoe fijn het is dat we bij elkaar zijn gebleven. Het was “ouderwets” gezellig. Ja, we zijn een fijn gezin. Dat waren we ooit en dankzij jou nu weer. Dankjewel!”

“Het spel is makkelijk toepasbaar. Het is instaat verbinding te maken van hart tot hart met degene die hulp nodig heeft.”

“Tijdens mijn bezoeken aan Gea heb ik haar ervaren als een betrokken vrouw. Met aandacht luisterde ze naar mijn verhaal, met zorg en bekwaamheid reageerde zij hierop. Dan gingen we vervolgens samen aan het werk. Gea nam me a.h.w. mee aan de hand en zo kwam ik over een brug. Ik moest het zelf doen, maar hoefde dat stuk op dat moment níet alleen te doen. Hiermee werd alles lichter waardoor ik verder kon met wat er is. Blijdschap en dankbaarheid is nog steeds wat er is als ik aan haar denk.”

“Ik heb veel inzicht gekregen door Gea, daardoor durf ik stappen te zetten en kan ik oude emoties loslaten. Ook heeft haar werkwijze mij veel duidelijkheid gegeven. Gea is een warme vrouw, ik voelde mij gelijk bij haar op mijn gemak.”

“Gea heb ik leren kennen als een warme hartelijke vrouw. Door haar inzicht en benadering heeft ze mij erg geholpen om mijn leven weer op de rails te krijgen en ik weer kan genieten van de mooie dingen van het leven!”

“Vond het fijn om aan deze groep te mogen deelnemen. Met lotgenoten te praten die begrijpen waar je dagelijks tegen oploopt na het verlies van je geliefde. Hier zijn geen woorden voor te vinden.”

Back To Top