Skip to content

“Vond het fijn om aan deze groep te mogen deelnemen. Met lotgenoten te praten die begrijpen waar je dagelijks tegen oploopt na het verlies van je geliefde. Hier zijn geen woorden voor te vinden.”

“Ik vond de opbouw heel goed. Kennismaken met elkaar en met onze dierbaren. Gea stelde goede vragen en op poster beknopt weergegeven. Het kaarsje brandend bij de foto, ook zo een persoonlijk mooi gebaar. Het vertrouwen in en met elkaar voelt al gelijk goed. Lotgenotencontact. Het goed ontwikkelde spel is een mooi middel om ieder aan het woord te laten. Het geeft structuur. En op speelse manier zijn er diepe gevoelens en gedachten uitgewisseld aan elkaar. Je bent niet de enige. En je leert van elkaar om te gaan met rouw, verlies en verdriet. En merkt dat er veel Liefde huist in verdriet. De cursus map is ook prima wat mij betreft. Ik kijk er in en haal zo weer tips op. Ook anderen geef ik door dat Gea een goede cursus heeft ontwikkeld en gegeven. Ik geef je een cijfer 10. En ik gun veel lotgenoten ook goede ervaringen toe.”

“De lotgenotenbijeenkomsten waren voor mij van grote betekenis en nog steeds. Na het verlies van mijn echtgenoot vorig jaar september was het voor mij heel waardevol en fijn om met lotgenoten te zijn. Mede door de fijne en deskundige sturing van Gea voelde het voor mij veilig en vertrouwd om mijn emoties en gevoelens te delen en te uiten. Kortom, het was een hele fijne ervaring en heb er fijne mensen leren kennen. Een aanrader voor iedereen die met rouw te maken heeft.”

Back To Top