Skip to content

“Het spel is makkelijk toepasbaar. Het is instaat verbinding te maken van hart tot hart met degene die hulp nodig heeft.”

“Ik ga op een andere manier over de scheiding praten. Je praat over onderwerpen die anders niet aan de orde komen. Nu moet ik ineens over lastige onderwerpen praten en dat is toch best fijn”

“Gea heeft ons geweldig geholpen bij onze scheiding. Met het spel Hart op de tong hebben we onder begeleiding van Gea aan onze kinderen verteld dat we gingen scheiden. Een reactie van onze dochter: ‘Ik vind het niet leuk dat jullie gaan scheiden maar mag Gea nog een keer komen om het spel te spelen met z’n allen?”

“… ik kan alleen maar zeggen; was dit er 35 jaar geleden maar geweest. Kinderen verdienen het om in een veilige en beschermde omgeving op te groeien. ‘Hart op de tong’ vind ik een fantastisch spel om zowel kinderen als ook volwassenen te helpen relationele traumatische ervaringen te verwerken.”

“Het spel is makkelijk toepasbaar. Het is instaat verbinding te maken van hart tot hart met degene die hulp nodig heeft.”

“Ik ben blij dat Gea het therapeutisch bordspel ‘Hart op de Tong’ heeft ontwikkeld. In mijn praktijk miste ik een bordspel om op een laagdrempelige manier met kinderen en jongeren in gesprek te gaan over echtscheiding. Ook de uitbreiding Hart op de tong bij rouw & verlies is een aanrader. Ik beveel dit spel dan ook van harte aan!”

Back To Top