Skip to content

Een kaartje wat ik kreeg een half jaar na relatietherapie:

“Vooral zo na de feestdagen, als je dan de tafel rond kijkt besef je hoe fijn het is dat we bij elkaar zijn gebleven. Het was “ouderwets” gezellig. Ja, we zijn een fijn gezin. Dat waren we ooit en dankzij jou nu weer. Dankjewel!”

“Tijdens mijn bezoeken aan Gea heb ik haar ervaren als een betrokken vrouw. Met aandacht luisterde ze naar mijn verhaal, met zorg en bekwaamheid reageerde zij hierop. Dan gingen we vervolgens samen aan het werk. Gea nam me a.h.w. mee aan de hand en zo kwam ik over een brug. Ik moest het zelf doen, maar hoefde dat stuk op dat moment níet alleen te doen. Hiermee werd alles lichter waardoor ik verder kon met wat er is. Blijdschap en dankbaarheid is nog steeds wat er is als ik aan haar denk.”

“Ik heb veel inzicht gekregen door Gea, daardoor durf ik stappen te zetten en kan ik oude emoties loslaten. Ook heeft haar werkwijze mij veel duidelijkheid gegeven. Gea is een warme vrouw, ik voelde mij gelijk bij haar op mijn gemak.”

“Gea heb ik leren kennen als een warme hartelijke vrouw. Door haar inzicht en benadering heeft ze mij erg geholpen om mijn leven weer op de rails te krijgen en ik weer kan genieten van de mooie dingen van het leven!”

“Vond het fijn om aan deze groep te mogen deelnemen. Met lotgenoten te praten die begrijpen waar je dagelijks tegen oploopt na het verlies van je geliefde. Hier zijn geen woorden voor te vinden.”

“Ik vond de opbouw heel goed. Kennismaken met elkaar en met onze dierbaren. Gea stelde goede vragen en op poster beknopt weergegeven. Het kaarsje brandend bij de foto, ook zo een persoonlijk mooi gebaar. Het vertrouwen in en met elkaar voelt al gelijk goed. Lotgenotencontact. Het goed ontwikkelde spel is een mooi middel om ieder aan het woord te laten. Het geeft structuur. En op speelse manier zijn er diepe gevoelens en gedachten uitgewisseld aan elkaar. Je bent niet de enige. En je leert van elkaar om te gaan met rouw, verlies en verdriet. En merkt dat er veel Liefde huist in verdriet. De cursus map is ook prima wat mij betreft. Ik kijk er in en haal zo weer tips op. Ook anderen geef ik door dat Gea een goede cursus heeft ontwikkeld en gegeven. Ik geef je een cijfer 10. En ik gun veel lotgenoten ook goede ervaringen toe.”

“De lotgenotenbijeenkomsten waren voor mij van grote betekenis en nog steeds. Na het verlies van mijn echtgenoot vorig jaar september was het voor mij heel waardevol en fijn om met lotgenoten te zijn. Mede door de fijne en deskundige sturing van Gea voelde het voor mij veilig en vertrouwd om mijn emoties en gevoelens te delen en te uiten. Kortom, het was een hele fijne ervaring en heb er fijne mensen leren kennen. Een aanrader voor iedereen die met rouw te maken heeft.”

Back To Top